Inga bilder

Allmänt / Permalink / 0
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸Sitter på flygplanet✈️ på väg hem från New York. Helt fantastiskt med wi-fi in the air liksom. Kostade 149:- men det är det värt då det kan lugna mig i min lilla ångest nämligen. Det sitter ett barn bakom mig som spy lite då och då. Förhoppningsvis på grund av flygsjuka. Som jag kanske nämnt tidigare så har jag extrem emetofobi så detta är grymt jobbigt för mig. Har även varit em. del turbulens så bälteslampan lyst. Det är väl lite drygt det också 😉

Men nog om det. Tänkte berätta lite om New York resan som varit helt fantastisk, men alla bilder är i telefonen och jag har wi-fi på enbart paddan som jag nu skriver på så dom kommer senare.

Vi har hunnit med sjukt mycket och vi har haft det så galet bra. Vi har bland annat besökt: 
* Garden state plaza, ett gigantiskt shopping mall med alla affärer du kan tänka dig, hm, Gucci, hollister, Victoria secret, lush, osv. 

* Ground zero, eller 911 memorial som de helst vill kalla det, otroligt vacker och berörande plats. Freedomtower är så sjukt mäktigt och högt. 

* tog en färja förbi Frihetsgudinnan till Staten Island 🗽

* vi åkte upp i Rockefellar center och fick utsikt över hela Manhattan.🌆

* vi besökte även Zoot i central park! otroligt imponerande med kontrasterna! ni ska få se bilder sedan.🐸🐧🐍🐊

* stått på Times square🚦

* åkt gul taxi 🚖

* ätit en dunkin donut 🍩

* sett china town 

Och sett massa coola människor👲👳👮👷💂👶👦👧👨👩👴👵👱👸 coola kvarter🏢🏫🏠🏡🏣🏥🏦🏪🏩🏨💒⛪️🏬🏤🏯🏰🏭🌉🚝. Så kul att se hur standarden är här jämfört med Sverige. 

Kommer att skriva mer om våran resa när jag kommer hem o h har bilder. Tänkte bara visa att jag lever 😜

Till top